Hodnocení produktu

18 hostů
PŘIDAT RECENZI
2015-04-27 11:57:18
Velmi dobré podle Szkuta

Absolutně nejlepší aplikace pro záznam hudby například

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-04-26 17:46:30
Hledání léta Dakota Anderson

Hledal jsem roky produkt jako je tato... WonderShare to umí dobře. Naprosto stojí za to peníze.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-04-18 09:59:20
Mac allmymusic podle Ryan Dale

To je fantastický produkt, tak snadno ovladatelný, několika klepnutími a zaznamenává hudbu z spotify, YouTube atd, převede na mp3 bez rušivých pozadí a přidá píseň informace a album umělecké dílo. Poté můžete přidat k libovolnému zařízení, skvělé služby zákazníkům. brilantní

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-04-04 09:11:43
Super app - doporučí! od Edwin Ang

Funguje dobře, jak jsem slíbil!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-10-08 15:48:43
Láska tato App od William Haney

Mám už tuto aplikaci pro docela nějaký čas, ale nikdy si uvědomil, bych mohl, kromě zachycení hudbu, mohl vypálit hudbu přímo z v rámci aplikace. Jak snadné to může být? Velmi snadné. Stojí za to peníze.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-05-21 23:36:54
Velký asi stojí za to! od Petr

Jednoduché. Uživatelsky přívětivý. Lehký. Klepněte na záznam a zapomeň na to. Když pouze zvuku, zaznamenává. Jinak zastaví a rozdělí nahrané zvukové stopy. Bezeztrátová kvalita záznamu v MP3 (*.mp3), M4A (*.m4a); 44100Hz; 256 KB/s, 320kbps. Identifikovat písně a získejte hudební informace. Značka úpravy, Drag a Drop vypalování CD a další. Rekordní neomezenou hudbu zdarma, nad 500 rozhlasových stanic, YouTube, Pandora, Yahoo Music, atd. Doporučuji.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-03-08 18:31:25
odpověď od KGB

To je velký kus softwaru, který jsem ztratila by bez, nalezení obskurní hudbu, která není možné zakoupit a nahrávání je odpověď pro mě. I když to can\'t identifikovat interpreta, skladby a můžete snadno upravit informace o albu. Prostě geniální, o to všechno funguje a funguje dobře

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-01-16 08:41:15
To funguje! od Marty

Program funguje, jak inzeroval a dělá skvělou práci. Bylo by hezké mít 320 kb/s, podpora, ale velmi doporučuji tuto aplikaci.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2013-12-11 17:36:56
Prosím prosím, Pah zapůjčení přidat podporu 320 kb/s od Antonio

Zatím je to hotovo všechno – jak inzeroval – bez zádrhelů. To by bylo 5 hvězdiček, ale neexistuje žádná možnost opravdu přizpůsobit outputted souborů - vzorkovací frekvence, formát atd. Také je v tomto ohledu velmi základní. Pokud byste mohli přidat další rozšířené možnosti pro výstup do souboru (podobně jako v jiných programech) to by bylo skvělé - pět HVĚZDIČEK! Ale prosím, pěkně prosím, přinejmenším zahrnovat možnost nahrávat na 320kbps - ive\ chlap tě! Jeho jediné, co mi brání doporučit to přátelům. Dík.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2013-12-10 21:11:35
Proč ne možnost volby do 320 kbps Mp3? od Antonio

Vše funguje, jak inzeroval. Program je jednoduchý na používání. Ale já jen can\'t pochopit proč neexistuje možnost přizpůsobit nastavení nahrávání. Dovol nám možnost pro 320 kb/s je Mp3\ prosím! Vaše výrobky pro ripování MP3 z videa má možnost. Doufám, že to bude v budoucí aktualizaci...

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
Předchozí 1 2 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizováno

Stáhnout online videa z 1000 + servery pro sdílení videa jako je Youtube, Vimeo nebo Dailymotion na počítači Mac a vychutnat si je na cestách. Další informace

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Použít tento kompletní All-in-one video nástrojů převod, úpravy, zvýšení, stáhnout, vypálit, organizovat, zachycení a hrát žádné video v počítači Mac. Další informace

Wondershare Video Converter Pro for Mac

Převod videa do různých formátů pro pohodlnější přehrávání na různých aktérů s lehkostí. Další informace

Top