Hodnocení produktu

25 hostů
PŘIDAT RECENZI
2014-10-04 09:11:26
nejlépe obnovit od Kush ION

přes všechny nejlepší v oboru

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2013-08-15 12:36:47
Zachránce S Gibbs

Naprosto frustrující Windows 7 \"unable k repair\" zprávy řešeny okamžitě. Nejlépe víceboji řešení pro obnovení, Správa disků, zálohy. Musí mít pro vaše Windows toolkit.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-11-28 11:03:35
Odvedl skvělou práci na mém počítači! podle Jeoffe

Myslím, že můj počítač je nejpomalejší a jeden, který vždy vypne sám na sobě. Jsem couldn\'t opravdu vymyslet si what\ jde a jak to opravit. Dobrá věc Powersuite Golden dělal práci pro mě. Pevné můj počítač a naprosto mi šetří od přicházím o rozum v tomto počítači. Dík!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-11-28 10:20:04
zachránil můj počítač! od Drahomíra

Měl jsem tolik problémů s mým počítačem. Kromě toho, že tak pomalé, obvykle zhroutí, zvláště když ive\ si zrovna pracovat na svých projektech. Couldn\'t nic dělat dokud jsem se snažil PowerSuite Golden 2012! Jsem couldn\'t věří, že tento počítač bude i nadále pracovat správně, ale to udělal a také to, protože na tento skvělý software!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-11-25 04:38:17
Poděkování patří tento software podle Becca

Já nejsem ten tech důvtipný. Používám počítač jen k přechodu do režimu online, vytvářet nějaké dokumenty a někdy hrát některé hry můj bratr nainstalován. Stáhnout některé soubory z Internetu a myslím, že některé z těchto souborů mohou obsahovat viry. Můj počítač byl tak pomalý, ale děkuji PowerSuite, protože můj počítač funguje opravdu skvěle. Já don\'t vědět, co ive\ udělá s mým počítačem bez ní!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-11-19 15:13:29
Počítač funguje rychleji! od Sandy

Já jsem tak frustrovaný s pomocí mého počítače jsem can\'t dokonce na něm pracovat dlouhou dobu bez problémů a chyb. Havaroval mnohokrát a kdy to funguje také tak pomalu. Jsem didn\'t vědět, co dělat, dokud jsem se snažil PowerSuite Golden 2012. Jen to zkusil ze zvědavosti nejprve vidět, jestli to opravdu funguje a hádejte, co to opravdu funguje! Nikdy vám nebudu moct dostatečně poděkovat za to co udělal tento software na svém počítači. Funguje skvěle, teď a ještě rychleji! Díky!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-11-14 15:38:22
Děkuji moc. podle Antonis

Mockrát děkuju. První řešení byla přesně do kořenového adresáře katastrofy. Tak jednoduché! Stačí dekomprimovat disku a vše je opět v provozu!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-11-12 20:41:43
Tento počítač je pevná!!! Ruth Martin

Já nejsem techy vůbec, takže jsem si nesmírně frustrovaný, když mám problémy s počítačem. Konečně jsem našel PowerSuite Golden 2012, a já jsem tak ráda, že jsem udělal! Od chvíle, kdy jsem začal používat to, můj počítač má fungovat dokonale. Děkuji Wondershare!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-11-12 20:18:36
Přesně to, co jsem potřeboval! Ruth Martin

Byl s tolika problémy s mým počítačem. Já nejsem techy vůbec, takže jsem netušila, jak něco udělat. V zoufalství jsem se rozhodl vyzkoušet Power Suite Golden 2012. To všechno úžasně pevné a teď můj počítač pracuje lépe než kdy předtím! Děkuji Wondershare!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-11-11 06:37:06
Wondershare ví, co they\ to jde! podle Talia Browne

Láska PowerSuite Golden 2012, jak je to opravdu mi pomohl zrychlit počítač a to vyčistit. Už nemusíte starat o \"footprints\" vidět své děti tak, že vědí, co udělat on-line (všichni sdílet jeden počítač) tak to je úžasný.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
Předchozí 1 2 3 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare Data Recovery

Obnovení souborů ve formátech 550 + z úložiště počítače rychle, bezpečně a kompletně. Další informace

Wondershare Photo Recovery

Profesionální nástroj speciálně navržen tak, aby obnovit fotografie, videa a zvukové soubory z paměťových zařízení. Další informace

Wondershare LiveBoot 2012

Záchrana dat, záložní soubory a mnohem více s jeden silný bootovacího CD nebo USB. Další informace

Top