Hodnocení produktu

86 hostů
PŘIDAT RECENZI
2015-04-04 04:59:25
Nikde jinde se nedívej! podle Rosse Hastie

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac je vynikající produkt. Použil jsem ji na můj iMac léta a dělá to, co říká na cín... jen převádí vše, co potřebujete. Stačí koupit to, nebudete dívat zpět.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-03-29 06:12:31
to dobré podle oáza

to velmi dobré

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-03-28 05:09:16
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Recenze podle Vitalik

Super program

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-03-28 05:07:54
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Recenze podle Vitalik

Super

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-03-27 10:34:05
Awsome od Terry Cudjoe

Tento software je velmi uživatelsky přívětivý, doufám, že vám všem nadále udržovat ji, jak to je, nebo ještě lépe.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-03-21 03:41:29
Láska tato app podle Pat

Práce velmi dobře a rychle

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-03-06 09:21:25
Skvělý All-Around univerzální Video konvertor od Christopher Kiley

Použil jsem mnoho výrobků pro konverzi videa během mých 25 + rok kariéru a žádný jsou tak univerzální jako Wondershare Ultimate. Použil jsem výrobek od roku 2011 a to se stalo můj Go-na konverzní software asi 90 % mého pracovního postupu. To mi dává konverze pro střih videa, web video, mobilní nastavení a další za velmi rozumnou cenu! Vás má jakékoliv video konverze aplikace potřebujete Wondershare! Zákaznický servis je horní zářez, vřele doporučuji!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-02-18 10:18:39
Wondershare converter Ultimate od Paul Brooker

Nejlepší na trhu jsem použil tento software když byla poprvé k dispozici a sledoval to rozvíjet, aby to bylo nejlepší na trhu. Lidé za tento software se neustále aktualizuje s nejnovější zařízení a to běží bez problémů osvědčená kus software. Co je dobré o tom je, že to je jednoduchý na používání a dostanete prvotřídní výsledky pro konverzi jakýkoli typ souboru z hudební videa.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-02-01 17:54:24
Láska tento Software podle Frosty_042520

Tento software je skvělý a také technická podpora. Měl jsem menší problém se softwarem. Jsem e-mailem technickou podporu a pomáhají mi problém vyřešit. Tento software pracuje popis. Ideální pro to, co dělám. Pěkný software s velkou technickou podporu

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-12-30 02:05:03
geweldig podle Ben Baars

De wondershare videoconverter werkt geweldig en je erg makkelijk te gebruiken

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizováno

Stáhnout online videa z 1000 + servery pro sdílení videa jako je Youtube, Vimeo nebo Dailymotion na počítači Mac a vychutnat si je na cestách. Další informace

Wondershare DVD Creator for Mac

Snadno vytvořte své vlastní DVD s 90 + zdarma menu DVD na Mac Další

Wondershare Photo Recovery for Mac

Obnovit své fotografie, videa a zvukové soubory z Mac a jiných vyměnitelných paměťových zařízení. Další informace

Top