3

Hodnocení produktu

86 hostů
PŘIDAT RECENZI
2014-12-02 18:41:17
Dobrý plné Doporučené video konvertor William Cody zima

Dobrý plnohodnotný video converter a YouTube downloader pro Mac. Můžete sledovat video recenzi zde: http://youtu.be/sAo7C-gP2Zw

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-11-12 13:23:47
Úžasný Program podle Van Kohrt

Použil jsem hodně převaděčů v průběhu let. Začal jsem používat Video Converter pro Mac 2 nebo 3 lety a to se nikdy zklamán. Kdykoliv v softwaru byla závada, zakrátko opravné aktualizace k dispozici. AAA +++

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-10-30 01:51:14
Snadné od Kevin

Snadné použití

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-10-27 05:38:28
Jednoduché a snadné,! od Danny

Je to první program, který funguje jednoduchý a snadno bez potíží

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-10-14 14:38:34
Nejlepší konvertor je! Peter Smith

Byl jsem pomocí je Wondershare konečný převodník pro Mac pro více než tři roky. Je to silný a spolehlivý softwarový balíček, který žije až do, vše, co slibují. Je to vynikající hodnotu za peníze. Kromě toho to se nikdy nepodařilo převést největších souborů, kterou jsem hodil na něj.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-10-06 16:12:33
Převod filmů podle Milton

Tato aplikace mě zachránil velkým množstvím času na snaží najít kompatibilní videa pro mac a jako takový, má můj školní život tak mnohem jednodušší.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-09-22 02:43:20
vynikající podle Mohamed

opravdu užitečné

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-09-21 07:10:19
Wondershare: "Zázrak!" podle DeeJ

Poprvé jsem stáhnul si Wondershare Video converter jako freeware a zjistil, jak snadné a čas - by mohl být účinný jeden program. Můžete jít na prakticky jakékoliv webové stránky a stahovat obsah projektu jsem pracoval na - bez vynechávání beat. Zkoušel jsem jiné programy, ale Wondershare prostě hodí zákona. Vzhledem k tomu, že jsem fanoušek, společnosti, jsem koupil jiné fantastické programy nabízejí (PDF do Word converter, Youtube Converter). Také jsem opravdu rád, s technickou podporou. Jsou trpěliví a pomoci dostat všechny problémy, které se rychle vyřešit. Děkuji Wondershare - máte zákazníka pro život!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-09-17 07:44:28
Musí mít výrobek podle Rosse Hastie

Je to ne inteligence... skvělý software funguje s téměř každý formát si lze představit, a já bych doporučit wondershare video přehrávač, obě skvělé produkty.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-08-09 04:36:01
Tento software je čímdál úloze David Smith

Pokusy a testován tak mnoho různých balíčků jsem nakonec zaplatil za tenhle a nebylo potřeba Hledat někde jinde od. Je to tak jednoduché a přímočaré, což nám jen informace, které potřebujeme, s výchozími hodnotami pro nejpravděpodobnější scénář. Je to geniální na převod videa pro práci v aplikaci PowerPoint (vyberte WMV2 640 * 480 a Audio WMA2 se zbytkem nastavení "Smart Fit", pak vytvořit PPT soubor a uložit jej pro aplikace PowerPoint 97-2003 před importem videa a zjistíte, že funguje perfektně). Mnoho dalších balíčků produkují trhané nebo neúplné převody, ale Wondershare Ultimate (pro Mac v mém případě) Ano, bezproblémově a úspěšně.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizováno

Stáhnout online videa z 1000 + servery pro sdílení videa jako je Youtube, Vimeo nebo Dailymotion na počítači Mac a vychutnat si je na cestách. Další informace

Wondershare DVD Creator for Mac

Snadno vytvořte své vlastní DVD s 90 + zdarma menu DVD na Mac Další

Wondershare Photo Recovery for Mac

Obnovit své fotografie, videa a zvukové soubory z Mac a jiných vyměnitelných paměťových zařízení. Další informace

Top