4

Hodnocení produktu

86 hostů
PŘIDAT RECENZI
2014-07-26 21:02:06
Silný výprodej od Robert Dean

Já jsem profík video a koupil jsem si tento program pro jeden konkrétní potřebu. A abych byl upřímný, že jsem se obávala jsem se házet peníze do větru. Ale našel jsem software vytvarované je to úkol, jak inzeroval a já jsem byl šťastný. Od té doby jsem přestal počítat jen kolik džemy tento software vytáhl můj zadek. Ještě musím najít formát, který bude dusit to nebo to nezpomalilo. Flexibilita a všestrannost pokračuje mě překvapit. To se stalo můj goto nástroj. Kdykoli jsem se zasekl, pomocí mého konvenčních metod obvykle lze najít kvalitní řešení v rámci převaděč. Já koupil kodek Pack v minulosti a našel je neúplné a nespolehlivé. Výkon versus malé náklady na tento software je jedním z nejlepších hodnot dolar co mám v mém ateliéru. Jak často lze říci, že si myslím, že reklama opravdu undersells, že tento výrobek může udělat jednoduše a intuitivně. Jsem opravdu rád, že jsem narazil na Video Converter Ultimate dělá hledání na webu a že jsem si vzal skok víry a koupil ji. Děkuji Wondershare. Robert Dean

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-07-22 18:01:16
Konečný Wondershare pro Mac Tillmana Marcia

Používám milovat tento převaděč. Byl jsem schopen stáhnout všechny a všechno... Vzhledem k tomu, že jsem aktualizoval svůj systém, nebylo to totéž. Je to jen "OK" Škoda, že ten starý byl zpět. :-/...

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-07-17 18:38:17
Vynikající tím, John Abatecola

Pracují s videem profesionálně od roku 1998 a nemůžu říct, jak nadšený jsem s tímto programem. Je to nejjednodušší a nejrychlejší převaděč venku. Nenašel jsem žádné funkce, které potřebuji z tohoto programu, který to nedělá dokonale.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-07-15 15:30:54
Co převodník!!! podle Stephen Borisoff

Vlastnil jsem spoustu video downloaders/převodníky/DVD Rippery. To je zdaleka nejschopnější. Tak dlouho, dokud jsou pro osobní potřebu, můžete i komerční DVD rip. Konvertor má automatické mozku, který nastaví správné řešení, video bitrate a zvukové vlastnosti formátu souboru, převést na ze specifikací formátu zdrojového videa. Můžete upravit příliš a zobrazit náhled hotové práce. Důrazně doporučujeme.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-06-05 11:39:58
Nejlepší uživatelské přátelské převaděč nástroj, jsem viděl podle mander

To je nejvíce uživatelsky přívětivý převodník, jsem dosud používal. A beliewe mě, jsem zcvokla na některých jiných Po promarnění hodin... Někdo na Wondershare si \"Hey, normální lidé se chystá použít, nejen počítačové nadšence a redaktory, takže let´s použít ikony jako cíle a cílové soubory, které většina z nás videa uživatelé mohou rozpoznat. \" jednoduché, ale chytrý, jak je také inteligentní přizpůsobit nastavení kde program je samostatně provést základní nastavení.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-05-24 00:59:55
Don\'t počkat déle! podle Berend Smit

Hrál jsem si trochu s touto app, odolávání kupní cenu. Nakonec ho koupil a couldn\'t být šťastnější. Já nejsem techie ale může stáhnout a bezdrátově odeslat obsah z mého Mac, iPhone a iPad v sekundách. Pokud chcete jednoduchý, intuitivní aplikace, která rychle stáhne a effortlessly...don\'t počkat déle... Kup teď!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-05-22 21:56:33
Líbí se mi tento software Allen

Pěkný software!!!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-05-03 20:19:57
Wondershare je nádherná! od Brendan

Jako uživatel Mac už je obtížné najít solidní formát konverze software that\ je stejně rychle. ALE Wondershare je bez pochyby nejlepší ještě! To má spoustu formátů a převádí se vysoké rychlosti! A uživatelské rozhraní je tak snadné. To je super!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-05-02 23:01:27
Sesoned Pro! podle Rik Hilborn

Ive\ byl profesionální video editor pro více než 13 let a to je nejlepší konvertor je!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-04-30 04:07:41
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Recenze od Aaron

Fantastické software!!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizováno

Stáhnout online videa z 1000 + servery pro sdílení videa jako je Youtube, Vimeo nebo Dailymotion na počítači Mac a vychutnat si je na cestách. Další informace

Wondershare DVD Creator for Mac

Snadno vytvořte své vlastní DVD s 90 + zdarma menu DVD na Mac Další

Wondershare Photo Recovery for Mac

Obnovit své fotografie, videa a zvukové soubory z Mac a jiných vyměnitelných paměťových zařízení. Další informace

Top