5

Hodnocení produktu

86 hostů
PŘIDAT RECENZI
2014-04-22 17:47:46
Nepostradatelný!!! umění

Musí mít app období!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-04-17 11:06:15
Zatím nejlepší!!! Donald tábor

Přítel navrhl, že se pokusím to konvertovat DVD, které vlastním, do formátů, které bych mohl použít na můj I-Pad. Také dosud nejrychlejší a nejjednodušší. Také opravdu MAC snadno. Hes\ je opravdový přítel.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-04-13 01:04:21
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Recenze podle Dagmar

Dobré

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-04-07 01:10:27
dobrý podle hy

Dobré

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-03-28 20:56:30
10 let tvrdé práce... Pak Wondershare Petr

Ahoj jen chtěl jsem vám říct, jak jsem šťastná s Wondershare. Utekl jsem a koupil různého softwaru a značek pro více než 10 let, od VCD\ je to HD MKV\ a iPad může vážně, že nic není v blízkosti wondershare. Po dvou dnech plné využití, podle mě video veterán věděl jsem, že tento software je zdaleka nejlepší, co jsem kdy používal. V minulosti jsem zklamaly tak mnoho, zejména jako MAC uživatele, jsem zaplatil za 100 dolarů pro a didn\'t práce s chyby všude to. Oni didn\'t chtějí vědět a odmítl vrátit ani obavy s Wondershare jeho super OK, proč jsem nadšený? Nejprve převede třikrát rychleji než cokoli jiného, a video výstup je nečistěte žádné obrazovky jaggers, Secondlly všechna pružnost, sloučit soubory atd za třetí výstup a vstup kodeky. Bude dělat nic Don\'t proces a mají vodotiskem výstup, jen si peněženku ven, ať můry létat a koupit, budete rádi, se také podívat na univerzitě tube downloader funguje skvěle to0, moje žena má na její iPhone na vás při pohledu na pořady tube je she\ ohromen jsem lze nyní ukládat je pro ni , co jste právě don\'t vidět v televizi už zapomeň na DVD Fab, zapomeňte na Xillisoft!!! Zapomeňte na ruční brzdu a jen Smart konvertor si to!!! Jeho úžasné

>

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-03-23 05:54:35
Král převaděčů podle Lee Cobb

Jsem strávil obrovské množství času testování všechny druhy volného převodníky na mém Mac a zjistil, že chlapci zůstali stát chce. Nakonec jsem strávil peníze na některé převaděče a pouze Video Converter Ultimate ve všeobecných podmínkách. Ive\ jsem převedeny mé DVD\ na pevný disk, takže jsem přístup k mé filmy snadno. ESO!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-03-21 13:28:18
Skvělá investice George Graves

To je jedna aplikace, která nikdy a myslím nikdy, to zklamání. S výjimkou jednoho nebo dvou formátů videa z přibližně 2000 nic není tento won\'t trávit a ven něco použitelného. Je to úžasné. Kromě vylepšení rozhraní pro úpravy videa jsem can\'t myslet na něco změním. To je velký úkol - video a audio formát převody - bezchybně. Navíc měl bych zmínit, že Wondershare vše udržuje krok s novými formáty a pravidelné zlepšování. Sláva, Wondershare.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-03-17 11:21:10
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Recenze od kuro

IRST chtěl bych Děkuji od vývojáře pro výrobu této aplikace, byl jsem snadno použít mnoho funkcí přidat jako titulky pochopit více film, pokud jste příliš cizí rychlé

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-03-10 16:21:17
WoW naprosto úžasná aplikace r Jay andres

nejprve bych rád poděkoval vám od vývojáře pro výrobu této aplikace, byl jsem snadno použít mnoho funkcí přidat jako titulky pochopit více film, pokud jste příliš cizí rychlé

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-03-04 11:21:04
TYGER zvuk podle tyger zvuku

ZVUKAŘ

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizováno

Stáhnout online videa z 1000 + servery pro sdílení videa jako je Youtube, Vimeo nebo Dailymotion na počítači Mac a vychutnat si je na cestách. Další informace

Wondershare DVD Creator for Mac

Snadno vytvořte své vlastní DVD s 90 + zdarma menu DVD na Mac Další

Wondershare Photo Recovery for Mac

Obnovit své fotografie, videa a zvukové soubory z Mac a jiných vyměnitelných paměťových zařízení. Další informace

Top