6

Hodnocení produktu

86 hostů
PŘIDAT RECENZI
2014-03-03 12:02:12
skvělé od Aaron lockyer

skvělý software, vzdorovitě nejlepší video converter venku!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-02-18 15:33:12
vynikající produkt podle nora

Super Velká Dobrá práce!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-01-19 21:41:52
Váš Bůh poslal muž, Cam

Ive\ jsem profík... Dík! Vy jste měli GReeeeeeeeeeeeeeeeeeN palce!!! Cha

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-01-05 11:08:32
편리함이 극대화 되어있네요 podle yisejin

어플리케이션 디자인만 조금 바꾼다면 더 좋겠다는 생각이 드네요

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2013-12-15 21:27:07
Acitvation podle marco

Líbí se mi, wondershare

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2013-12-09 16:14:09
Horké od Oskar Lewandowski

Eycellent aplikace

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2013-11-25 13:19:51
Vynikající produkt od Rick

Byl pomocí tohoto software pro více pak už rok a více než 400 můj DVD/BR disků nahrazen digitálních kopií, které chcete hrát přes Apple TV a měl jsem problémy s minimální. Velmi spokojen!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2013-09-10 11:44:43
Skvělé Bruce Lee

To je super!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2013-08-07 05:50:39
Skvělý program! podle Dmitrije Orel

Super rychle! Pro příklad 6.6Gb Oblivion (±2hours délka) MKV na macbook air byl převeden za 3 minuty! Díky za nádherné programu

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2013-06-13 15:25:47
vs. MPEG Streamclip podle BrianT

Každý, kdo používá báječný MpegStreamclip by to zkusit. Uvědomuji si, že nulové náklady vs, 59 dolarů, je velký problém, ale to skutečně dělá, všechno o něco lépe, než MpegStream, a to běží na horský lev, který se zdá mít broken MpegStream.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizováno

Stáhnout online videa z 1000 + servery pro sdílení videa jako je Youtube, Vimeo nebo Dailymotion na počítači Mac a vychutnat si je na cestách. Další informace

Wondershare DVD Creator for Mac

Snadno vytvořte své vlastní DVD s 90 + zdarma menu DVD na Mac Další

Wondershare Photo Recovery for Mac

Obnovit své fotografie, videa a zvukové soubory z Mac a jiných vyměnitelných paměťových zařízení. Další informace

Top