7

Hodnocení produktu

86 hostů
PŘIDAT RECENZI
2013-05-31 19:57:12
Nejlepší od Jiří Petr

SKVĚLÉ *** 5 HVĚZDIČEK *** STOJÍ ZA KAŽDÝ CENT PLACENÉ ZA *** VELKÉ DÍKY

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2013-03-22 10:49:04
Jen to, co jsem chtěla podle Pamela Painchaud

Miluji tento převaděč. To je 4. převodník ive\ jsem unavený a tenhle fouká soutěže pryč. Připadá mi to velmi snadné použití a ive\ nejsem vůbec dobrý s počítači: P i e-mailem zpochybňována a byli velmi rychlé a super užitečné :D Velmi spokojeni se svým nákupem.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-12-19 12:38:50
Skvělé bal

FANTASTICKÝ PRODUKT

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-12-13 19:20:08
Použil nejlepší švýcarský armádní nůž konvertor ive\. podle Mike

Skvělá práce na tento software. Také je intuitivní a atraktivní rozhraní a miluji ProRez výstupní funkce. Ale konec konců, je to nejlepší švýcarský armádní nůž konvertoru ive\ jsem.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-12-07 10:27:00
Super!!! podle J. ALFONSO

NEJLEPŠÍ KONVERTOR PRO MAC NIKDY! Miluju to! DÁL, SKVĚLÁ PRÁCE CHLAPI! TĚŠÍME SE NA DALŠÍ ÚŽASNÉ VLASTNOSTI V BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI. PÁNI! Dík!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-10-20 09:36:27
WVCU 4 Mac, co dodat, od Paul M. Wibier

Jen to nejlepší všichni-kolem program pro mé hudební převody, stejně jako videa. Nejjednodušší hudební nástroj ive\ našli. Zapojte písní, convert, kick zpět a kouzlo právě děje. Krásné!! Už s vámi v posledních pár letech manželství pokračuje.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 2 č . 3
2012-09-23 15:12:41
Něco mimořádného od John Drummond

Něco mimořádného Wonder Share Video Converter Ultimate je podle mého názoru je mimořádné. Tak jednoduché a intuitivní že nechává konkurenci v prachu. Jsem použil jiný software. Například připít. Jsem najít hodnotu za peníze Video Converter Ultimate můj oblíbený program. Poznámka: použil jsem Free Ware Program s názvem Audacity v kombinaci s Video Converter Ultimate. To je veškerý software, který potřebuji. Dobře provedeno Wonder share...

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 1 č . 1
2012-08-29 06:14:04
IWonder Ph. d.

Tento výrobek je tak snadné, že by mělo být součástí \"I\" suite. Byl jsem zoufale snaží najít nástroje, který je schopen převést dvd do M4V 3 kliknutí. VCU4Mac to udělal!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 4 bod 0
2012-08-08 09:18:43
Můj život... SNAZŠÍ!!! podle Adam

Tento produkt provádí veškeré práce, veškeré myšlení... tak jsem si jen klepněte a přetáhněte a... Violu!! Mám přesně to, co potřebuji k vytvoření profesionální kvalitě videa sdílet se svým klientům, jejich klienty a celý svět. TAKÉ jsem měl kompletní počítač zhroutí a byl schopen načíst software za méně než 3 minuty - a to DIDN\'T náklady mě A PENNY víc. Pospěšte si a vyjděte s více produkty pro Puma Wondershare - chci je všechny!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 2 bod 0
2012-07-13 09:56:21
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Recenze podle Dwight

Velmi dobře dělá to, co říká. Ive\ hodil nějaké WMV filsů k ní a získat 3D výstupu, neobyčejně rychle a úžasné, opravdu si toho vážím!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 1 bod 0
< Předchozí 2 3 4 5 6 7 8 9 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizováno

Stáhnout online videa z 1000 + servery pro sdílení videa jako je Youtube, Vimeo nebo Dailymotion na počítači Mac a vychutnat si je na cestách. Další informace

Wondershare DVD Creator for Mac

Snadno vytvořte své vlastní DVD s 90 + zdarma menu DVD na Mac Další

Wondershare Photo Recovery for Mac

Obnovit své fotografie, videa a zvukové soubory z Mac a jiných vyměnitelných paměťových zařízení. Další informace

Top