8

Hodnocení produktu

86 hostů
PŘIDAT RECENZI
2012-07-09 10:09:43
Líbit! podle Christy

Používejte tento program celou dobu! Máme rádi! Skvělé pro převod videa a audio! Tento program má všechno inzerované. Wondershare má vynikající služby zákazníkům vůbec! To sám mi pořád vrací! A+++++++

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 2 bod 0
2012-07-05 09:13:55
Nejjednodušší a nejrychlejší podle Valentine

To je nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak zvládnout transcodings. Jednoduše přetáhněte video klipu do okna programu a export do vámi zvoleného formátu – to je vše, je to s Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 č . 1
2012-07-03 20:36:23
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Recenze podle Lewis_smith

To zvládá docela v pohodě vše hodit na něj (včetně DVD) a pak vyplivnout zpátky v novém formátu. Je to podařený, solidní, spolehlivé a prostě celkově radost používat. Opravdu rád a doporučit pro všechny milovníky filmu, jít vyzkoušet!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 1 bod 0
2012-07-02 21:22:23
mobilní zařízení přednastavení Jindřich

Tento software podporuje spoustu mobilních zařízení a vlastní profily pro některé z populárních mobilních devices.such jako iPhone, HTC, Samsung, Blackberry. Opravdu mi to zachránilo život protože jsem won\'t se neobtěžoval přijít na to, jaký formát podporuje můj telefon. Děkujeme za vytvoření geniální nástroj!!!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-07-02 21:17:32
chytrý video konvertor Joan

Tento software je velmi chytrý. Chápe každé potřeby. Například umožňuje oříznout video souboru, oříznout černé okraje nebo sloučit do jednoho souboru v pohodě. Také to vám dává plnou manipulace upravit vytvořit nejlepší kvalitu obrazu, kterou chcete přenosová rychlost, frekvence snímků, rozlišení, atd.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2012-06-29 14:56:38
stojí za vyzkoušení podle Simon

Stojí za vyzkoušení, jestli je třeba, snadno to použití DVD nebo video konvertor.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 1 bod 0
2012-06-29 14:53:49
působivá nástroje pro úpravy Walker

Tento výrobek je schopen převést do a z široké nabídky typů souborů a má působivou řadu editačních nástrojů získat požadovaný konečný produkt. Dávám 5 hvězdy.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 1 bod 0
2012-06-28 14:40:44
pěkné, jako to podle York

velmi pěkné, jsem opravdu celek appricate jeho krásné rozhraní. Udržujte v dobré práci.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 1 bod 0
2012-06-28 14:39:33
velmi silný podle Zachary

Tento software je velmi silný, dávám pět hvězda.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 1 bod 0
2012-06-27 17:50:30
přijmout všechny soubory podle Dick_ding

Ačkoliv můj Mac don\'t přijmout většinu souborů, ale s ním mohu přestávky tyto bariéry, gege.lol...

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 3 4 5 6 7 8 9 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizováno

Stáhnout online videa z 1000 + servery pro sdílení videa jako je Youtube, Vimeo nebo Dailymotion na počítači Mac a vychutnat si je na cestách. Další informace

Wondershare DVD Creator for Mac

Snadno vytvořte své vlastní DVD s 90 + zdarma menu DVD na Mac Další

Wondershare Photo Recovery for Mac

Obnovit své fotografie, videa a zvukové soubory z Mac a jiných vyměnitelných paměťových zařízení. Další informace

Top