Hodnocení produktu

86 hostů
PŘIDAT RECENZI
2015-09-01 17:06:01
Funguje jako převedené by měl podle Scot M

Podpora je vynikající, a to je pro mě spokojený zákazník. Děkuji Wondershare!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-06-28 05:42:57
skvělé podle janigma

dokonalé

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-06-27 11:59:48
Wondershare editor podle Fanly Pan

To je úžasný editor umožňuje upravovat video! To má několik věcí, které můžete přidat do videa! Velmi doporučuji Wondershare, je to nejjednodušší a nejpříjemnější editor jsem kdy použil. To je samozřejmý použít i :)

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-28 05:41:16
Ultimate na Mac podle Joel Newman,

Tento software Wondershare je opravdu velmi, velmi dobrá. Doporučuji všem uživatelům FCP a premiéra a může být Příprava souborů pro archiv a web (starší formáty jsou snadno řešit - zejména ISO soubory!). Opětovně obaluje Sony XDCAM EX a AVCHD soubory pro FCP! To zeptá rychlejší, má listy, ano H.265, připraví soubor pro YouTube k rychlejší odesílání. To dělá vše MPEG Streamclip udělal, plně přizpůsobitelné. Jeho dobře stojí za to dostat plnou verzi a DVD plugin. Skvělé pro vzdělávací potřeby. Pokud Wondershare mohli přidat audio nástroje "clean-up" (syčet, objeví škrábance, komprese) vedle "objem" by bylo téměř dokonalé Videoarchiv nástrojem. Také nelze přijímat více než jednoho souboru ISO na import zároveň hromadit dávku kódování, které máte stovky souborů Chcete-li, jste zpomaluje docela hodně.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-14 13:43:43
Izzy podle Izrael

Je to o Milton Hershey školní děti.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-14 07:52:17
Streamování Rasberry PI podle Ray Johnson

Hledal jsem streamovacímu app, který bude fungovat dobře s mé Malina Pi. Vyzkoušel jsem, přidělit jim a koupil jsem Beamer. Funguje to (druh). To je pomalu začít proud, zamrzne a dělá tyto "ripp" zvuky při vysílání datových proudů. Jen jsem zjistil, že VCU má vestavěný návazce. Funguje to velmi dobře - žádné překvapení. Jen škoda, že jsem věděl dříve, že VCU jeden. GUI potřebuje nějakou práci a bude odeslání některé návrhy v nejbližších dnech. Dobrá práce, Wondershare.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-14 07:10:55
BEZKONKURENČNÍ rychlost podle Ray Johnson

Jsem uživatel VCU už několik let a jen udržuje stále lepší a lepší. Konvertor se dostali super rychle a možnosti získat víc. Jsem přesvědčen, že vývojáři mají své srdce a duše v této aplikaci. Nejlepší část? Nikdy jsem nemusel platit za upgrade. Dobrá práce, Wondershare.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-02 14:38:55
Super od Ramon Andino Rodriguez

Vynikající nástroj pro převod videa snadno.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-04-12 07:51:20
Ideální pro více a rychlé převody o Rod Merkley

Učím online kurz, kde studenti jsou povinni předložit video prezentací. Video soubory se zobrazí v široké škále formátů a typů souborů. Přetažením a přetažení více souborů do konvertoru, přejmenujte všechny soubory, přidat název pro všechny soubory, podle potřeby upravte (Fanda rám, zkraťte video, atd) a pak jsem narazila na tlačítko convert a všechny soubory jsou převedeny do formátu, co kdy já vybrat (existuje několik možností). Snažil jsem se také ostatní a to porovnat.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-04-06 22:13:38
Jednoduché podle Jack

Zdaleka nejvíce komplexní a rychlý konvertor

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare AllMyTube for Mac Aktualizováno

Stáhnout online videa z 1000 + servery pro sdílení videa jako je Youtube, Vimeo nebo Dailymotion na počítači Mac a vychutnat si je na cestách. Další informace

Wondershare DVD Creator for Mac

Snadno vytvořte své vlastní DVD s 90 + zdarma menu DVD na Mac Další

Wondershare Photo Recovery for Mac

Obnovit své fotografie, videa a zvukové soubory z Mac a jiných vyměnitelných paměťových zařízení. Další informace

<
Top