Hodnocení produktu

534 Recenze
PŘIDAT RECENZI
2015-10-13 10:12:20
Καλο jim

ΤΟ ΑΓΌΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΌ!!!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-10-13 06:10:46
Vynikající podle Hillary

Velmi snadné použití tohoto softwaru

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-10-10 19:18:58
dobrá letní den podle Juan

jsme prostě bavil jít na pláž a pak šel do party a šel domů unavený a mluvil o tom, co se stalo, když jsem byl pryč

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-10-10 13:28:06
Wondershare Filmora Recenze Dave

skvělý program, ale potřebuje více automatických hudby volby přizpůsobení a celkově skvělý program by více vrstev a další témata

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-10-10 09:46:56
dobrý podle uthekapu

Dobré

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-10-09 23:20:16
Super!!! nejlepší přátelé navždy

Produkty Wondershare jsou úžasné a užitečné příliš!!!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-10-09 14:36:52
Jen to, co jsem chtěla! podle Randall P.

Díky Wondershare! Jsem zkušební přezkoumat některé jiné produkty, ale stále vracela k Wondershare Filmora. Cena je spravedlivá a myslím, že ve skutečnosti už jsem víc než za moje peníze. Na rozdíl od některých jiných Recenze naprosto chápu otázka vodoznaku. Je to skvělý software a skvělou cenu.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-10-06 05:24:38
babolali od Jiří Chán

Zdeněk khanis moje ector ok v mé recenzi je divad tha ok babolali

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-10-04 04:03:32
Konečně! Prem více

Hledal jsem úžasné video editor, který je zdarma a dobře, není mnoho těch... ty ostatní pracovat pouze v systémech windows 7 plus nebo nebudou fungovat na mém notebooku cuz je něco chybí xD tohle je docela v pohodě.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-10-03 01:23:27
wonsershare filmora podle randy lale

Dobré applycation

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare Video Converter Ultimate

Mnohem víc než konvertor – konvertovat, upravovat, zvýšit, stáhnout, vypálit, organizovat, zachytit a sledovat ve více než 150 formátů. Další informace

Wondershare DVD Creator Nové

Vypalování videa, audionahrávky a obrazy vytvořit DVD s pomocí tohoto snadno použitelný, ale výkonný DVD creator. DVD Creator je nyní plně kompatibilní s Windows 10. Další informace

Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe

Konečným software spřádat své fotografie a videoklipy do ohromující DVD slideshow a sdílet se svými přáteli. DVD Slideshow Builder je nyní plně kompatibilní s Windows 10. Další informace

Top