Jak zrušit iCloud plány skladovací

Pokud máte nové zařízení se systémem iOS, zda je iPad, iPhone, iPod nebo Mac, budete automaticky dostanete zdarma iCloud skladování 5GB. Toto úložiště je možné použít k uložení věcí, jako jsou fotografie z vašeho zařízení, hudbu, aplikace, filmy, knihy, e-maily, atd li volný 5gigabajt není dost pro vás, nebo budete potřebovat více úložného prostoru, pak Apple má plán pro vás. Pro pár dolarů, můžete získat další iCloud úložný prostor pro uložení vašich dat.

Pokud již máte předplatné pro skladování iCloud a vy se rozhodnete zrušit předplatné, postupujte podle následujících kroků.

Část 1. Jak zrušit iCloud storage plán pro iPhone, iPad a iPod

Vzhledem k tomu, Níže jsou kroky zrušit iCloud plány ukládání dat, a to platí i pro iPad, iPhone a iPod zařízení.

Krok 1: Otevřete aplikaci Nastavení na domovské obrazovce a přejděte k nastavení iCloud.

How to Cancel iCloud storage plans

Krok 2: V nastavení iCloud, klepněte na "Paměť".

How to Cancel iCloud storage plans

Krok 3: V menu Storage, klepněte na "Správa úložiště".

How to Cancel iCloud storage plans

Krok 4: Přejděte na konec a klepněte na "Změnit plán skladování".

How to Cancel iCloud storage plans

Krok 5: Klepněte na "zdarma" možnost a potom klepněte na položku koupit v pravém horním rohu aplikace.

How to Cancel iCloud storage plans

Zadejte své Apple ID, heslo, aby se úspěšně zrušit plán. To se projeví okamžitě skončí platnost současného předplatného.

Část 2. Jak zrušit iCloud storage plán na Mac

Krok 1: Klikněte v nabídce Apple na a přejděte na System Preferences, poté klikněte na iCloud

Krok 2: Klepněte na tlačítko Spravovat v pravém dolním rohu.

Krok 3: Klepněte na tlačítko Změnit plán úložiště v pravém horním rohu.

Krok 4: Klikněte na "Možnosti downgrade ..." a zadejte své Apple ID a heslo klepněte na příkaz Spravovat.

How to Cancel iCloud storage plans

Krok 5: Vyberte "zdarma" plán, aby se úspěšně zrušit plán. To se projeví okamžitě skončí platnost současného předplatného.

How to Cancel iCloud storage plans

Krok 6: Klepněte na tlačítko Hotovo.

Část 3. Jak vymazat / close iCloud účet

Používání zařízení se systémem iOS bez účtu iCloud, je téměř nemožné. Je to pro vás lepší, že nebude mít zařízení se systémem iOS, než mít jeden, a ne vlastní účet iCloud. Účet iCloud je důležité, neboť se jedná o prostředek pro zálohování vašich osobních údajů. Dokonce i když ne zálohovat své fotografie, videa nebo hudbu, můžete zálohovat vaše kontakty, upomínky, kalendář, e-maily a poznámky, které jste. Zálohování je až je důležité, protože k nim máte přístup, i když ztratíte své zařízení a mít trochu procento vašeho úložiště iCloud. Můžete jednoduše přistupovat nebo obnovit kontakty, e-maily a jiné osobní údaje jen o synchronizaci nové zařízení s účtem iCloud nebo přihlášením do iCloud buď na Windows nebo Mac.

Pokud z nějakých důvodů již nechcete používat iCloud úložiště můžete smazat svůj účet iCloud. Jediné, co musíte udělat, je odstranit účet ze všech vašich zařízení a vymazání dat uložených v iCloud účtu.

Věci, co musíte udělat, před uzavřením svého účtu iCloud

Vzhledem k tomu, že jste se rozhodli zrušit svůj účet iCloud, nejprve vše, co potřebujete, aby se ujistil, že žádný z vašich zařízení jsou v současné době synchronizovány do vašeho účtu iCloud. To je důležité proto, že i poté, co odstraníte účet a zařízení jsou synchronizace, pak je to, jako byste nic neudělali.

Za druhé, je třeba odstranit všechny své účty ze všech svých zařízení. Ať už používáte iPhone, iPad nebo Mac, je třeba odstranit účet iCloud ze všech těchto zařízení.

Po odstranění svůj účet z vašeho zařízení, budete muset přihlásit do iCloud.com na vašem počítači a odstraňte následující:

Fotografie: Máte-li, aby váš přístroj nahrát své fotografie na iCloud pak určitě muset zkontrolovat účet pomocí webového prohlížeče a odstranit všechny fotografie uložené na serveru iCloud. To obvykle synchronizuje s vaším zařízením, a protože jste odstranili účet z vašeho zařízení, se přestane synchronizovat to.

Videa: Odstraňte všechna videa nahraná na server iCloud z přístroje od iCloud webu zcela zbavit na serveru.

Hudba: Většina lidí synchronizovat svou hudbu s jejich účtu iCloud. Budete také muset je odstranit také.

Všechny vaše kontakty: Jedním z nejdůležitějších důvodů, které mají telefon, na prvním místě je kontakty. ICloud ukládá všechny kontakty v přístroji, a je třeba je odstranit, protože jste se uzavření účtu.

Kalendáře: Také je třeba mazat své položky kalendáře ze serveru.

Poznámky: Vaše poznámky z vašich zařízení také muset být odstraněny, aby se tento proces úspěšný.

Upozornění: Pokud jste typ, který používá připomenutí po celou dobu, pak předpokládám, že víte, že tyto připomínky jsou rovněž odeslány na server iCloud.

Mail: To je také jeden z důležitých důvodů, že máš telefonu na prvním místě, a zúčtování mail do iCloud je velmi důležité, protože obsahuje velké množství osobních informací.

Po smazání vše, co z vašeho účtu iCloud, nebudete již mít přístup k zálohování iCloud vašeho zařízení s výjimkou případů, jste zálohovali je až pomocí iTunes. To znamená, že již zálohování vašeho zařízení, a když se dostane zkažené nebo ztratí, pak se všechny vaše data bude také pryč.

Chcete-li odstranit iCloud účet

Odstranění iCloud od svých zařízení, je prvním krokem k uzavření svého účtu iCloud. Chcete-li tak učinit, postupujte podle následujících kroků.

Krok 1: Otevřete aplikaci nastavení z domovské obrazovky a přejděte k nastavení iCloud.

How to Cancel iCloud storage plans

Krok 2: Přejděte do dolní části stránky iCloud a klepněte na položku Odstranit účet.

How to Cancel iCloud storage plans

Krok 3: Klepněte na položku Delete v pop-up okna pro potvrzení odstranění iCloud účtu.

How to Cancel iCloud storage plansg

Top