Hodnocení produktu

125 Recenze
PŘIDAT RECENZI
  • MobileTrans - dokud ji nepoužiješ, nikdy si uvědomil, jak moc ho potřebuješ! Další informace >>

    -Od PCWorld, 11/14/2013

Napište recenzi na tento produkt získat zdarma licenci >>

2014-04-05 04:20:21
Šikovný Bit Software od Stuart Miskelly

Fantastický čas ukládání program dobře navržené a běží krásná dostala víc tam softwaru

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-04-03 08:05:54
Snadné použití od Csaba Szikszai

Neexistuje žádný jednoduchý krok přenést data z Android, IOS, kromě kontaktů, který je synchronizován přes gmail. S tímto nástrojem jsem také snadno spravovat textových zpráv.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-04-01 09:09:41
Vynikající produkt podle Cletonya LaGrand

Použil jsem tento produkt k přenosu informace z telefonu android na mém iphone. Použil jsem produkt jednou před přesunout informace z android na android. Vynikající produkt udělat mobilní přenos. Chce to starosti daleko za mobilní telefon uživatele, aby si své informace přeneseny do nového mobilu. Doporučil bych tento produkt všem.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-03-27 05:57:36
Skvělý Software podle Radka

Myslím, že všichni vývojáři by měly myslet jako je tento a tento druh softwaru. Nejlépe vše v jednom software, který jsem zatím viděl. Aby práce tak snadné. Trvalo mi jen 7 minut kopírovat data z jednoho zařízení do druhého. Klobouky dolů pro vývojáře a společnosti. Velmi oceňuji vaši práci.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-03-27 04:27:11
Zachránil mě čas a práce podle Penney

Tento program je super. Umožnil mi převést své práce kontakty mezi pracovní telefony. Kromě toho nemají vstupovat každý kontakt samostatně také umožnil mi odejít a dělat jiné věci. To byl přenos informací mezi android telefony a bylo to mnohem jednodušší a rychlejší, než jsem si myslel, že by to bylo. Já nejsem zvyklá používat smartphony a tato aplikace se zdá jednoduché. Děkuji vám tak moc, že app/program.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-03-11 21:07:14
Wow! podle Outtatoone

Ive\ byl pomocí iPhone po dobu nejméně 3 let teď - co jsem si myslel! Tento LG G2 je rozervala! Páni! Wondershare MobileTrans si vzal moje 6000 položek historie - videa, fotky, kontakty atd jako nic.. Fungovalo to bez problémů - jen milenec èlen urèitý pokyny přesně tak, jak je vysvětleno. Všichni ale byl zkopírován 1 soubor - 1 došlo k chybě. Ten soubor jsem don\'t nerozpoznal - asi to byl jeden z mých dětí. Bylo to dobře stojí za to $, které jsem strávil v této aplikaci. Byl jsem trochu obavy, s některými z komentáře a dřívější Recenze - ale didn\'t mají takový problém. Jsem se přestěhoval z nudné iPhone 5 do LG G2 a je to skvělý zážitek. Jsem couldn\'t domnívat, jak snadné to bylo stáhnout apps-mluvit do PlayStore a jít. To mi trvalo asi 20 minut ke stažení všech 20 + z mých oblíbených aplikací.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-03-09 03:34:22
Uzitecna Terry

Ive opotřebovaný tato app, a to skutečně dělá, co říká, fantastické 100/100

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-03-07 14:19:55
MobileTrans skály David Stanley

Chodíval jsem to mezi Motorola okouzlit a Samsung Mega. Ive\ nejsem tech orientovaný, ale to bylo docela jednoduché. Trvalo polovinu času, než když jsem se nastavit poznámky 3!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-03-04 01:52:02
Wondershare MobileTrans Recenze od lynda

Děs! Díky za sdílení... to fungovalo jako kouzlo :)

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2013-12-25 21:40:10
Byl AWSOME podle Dwighta yoders

Po připojení obou telefonů k počítači, to fungovalo skvěle. Cena je trochu vysoká, malé množství využití, ale udělal dva telefon transfer\ za cenu. Doufejme, že bude mít tento program pro let a ne jen jeden rok, nebo nebudete moci použít znovu.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare MobileGo

One-stop řešení umožňuje spravovat celý váš mobilní životní styl vhodný. Další informace

Wondershare Dr.Fone pro iOS

Úplné řešení obnovit smazané kontakty, zprávy, fotografie, poznámky, atd od iPhone, iPad a iPod touch. Další informace

Wondershare TunesGo(Win) Nové

TunesGo se uvolní vaše hudba, dělá, co iTunes nemůže. Další informace

Top