Hodnocení produktu

125 Recenze
PŘIDAT RECENZI
  • MobileTrans - dokud ji nepoužiješ, nikdy si uvědomil, jak moc ho potřebuješ! Další informace >>

    -Od PCWorld, 11/14/2013

Napište recenzi na tento produkt získat zdarma licenci >>

2015-07-24 22:08:05
To prostě funguje! podle Ben E. Brady

Nedávno jsem upgrade telefonu Samsung Poznámka 2 k poznámce 4. Rep na AT & T obchodě údajně převádí všechny své věci z poznámky 2 nový telefon, ale víš co... Ale ne. Pak jsem se snažil používat Kies... jak osina v zadku! Jsem zákazník Wondershare už několik let a právě jsem obdržel e-mail o MobileTrans software před pár dny. Tak myslel jsem, že bych dát mu víru. To je skvělý nápad! Byl jsem schopen převést všechny mé aplikace a dat přes na nový telefon. To prostě funguje!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-07-23 18:53:21
To dělá to, co slíbil dudley dělat

Musím se přiznat, že jsem byl skeptický, zpočátku, když můj nejnovější telefon, Sony Experia Z3v nedaří připojit, ale staré Droid X jsem používal jako zdroj připojen bez zádrhelů. Ale mohu dosvědčit, že Z3v úspěšně připojit a pracuje s nástroji. Byl jsem schopen převést vše, co jsem chtěl od Droid X do mého nového telefonu bez problémů a zálohována Sony profil do mého PC. Je to hezký pocit vědět, kdyby moje telefony k nezdaru jen pár myší kliknutí obnovit vše k jinému zařízení Android. Nyní pokud se mohou dostat do práce s Windows phone lze zálohovat moje žena také.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-07-20 13:00:26
Naděje a modlitba podle Arthur Boyer

Byl jsem už dávno Kies uživatele. Aktualizace softwaru přišel a odešel a nechal mě s obrázky, kontakty a hudbu bez zálohy. Kies nebyl vhodný, pokud máš to do práce. Dostal jsem strach o nepřesný má data a všechno ostatní. I.did trochu Hledat a našel Wondershare Mobile Trans. Zálohy jsou skvělé, rychlé a úplné. Pokud hledáte pro snadné používání a důkladnost software to je to.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-07-17 05:59:20
prostě geniální od piva

Používám tento software pro přenos všech mých app z mého starého telefonu na mé nové. Já to zvládnu, jednoduše a bez problémů.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-06-29 23:22:00
Wondershare mobilní Trans podle Jana

Wondershare Mobile Trans je velmi užitečné nástroje pro přenos mobilních dat.. Už používat bezplatnou verzi a zjistil, že tak rychle a přesně. Největší zařízení prostřednictvím tohoto nástroje je, "to může přenášet telefonní kontakty/sms z java/symbian/microsoft na android a android java/symbian/microsoft".

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-06-26 01:14:22
edan!!! podle orenz bojovník

ASLI keren banget nih software!!!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-06-04 08:01:05
Prostě úžasný podle Ryno

Je to Do IT ALL program, musí mít!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-30 06:09:34
Zachránil zadek! podle james mcmanamy

Jsem se snažil vymazat mezipaměť internet na mé manželky Galaxy s6 a neúmyslně vymazány její kompletní telefon. Je realitní a má více než 3000 kontakty a textových zpráv, atd. Byl jsem chodící mrtví man..., jsem udělal 2 zálohy, jeden jen včera a já jsem zcela obnoven její telefon, včetně všech textů, apps, zprávy, e-maily a kontakty. Jen nejlepší program vůbec. Kdyby že to bylo automatické a je k dispozici v oblaku.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-29 07:04:01
Díky za nějaké velmi dobrý software od Jindřich redshaw

Po vyzkoušení mobilní přenos byl dobře zapůsobil, jak snadné je používat a jak rychle to je. Vsadím se, že to bude zpřetrhat mě dobře, když jsem brzy změní můj telefon. Díky za tento velmi dobrý software

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-18 18:11:33
super a to je jen cesta Ana

Miluji to od jen soud. soud je že samostatně má nějaké limitions. ale funguje v pohodě.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare MobileGo

One-stop řešení umožňuje spravovat celý váš mobilní životní styl vhodný. Další informace

Wondershare Dr.Fone pro iOS

Úplné řešení obnovit smazané kontakty, zprávy, fotografie, poznámky, atd od iPhone, iPad a iPod touch. Další informace

Wondershare TunesGo(Win) Nové

TunesGo se uvolní vaše hudba, dělá, co iTunes nemůže. Další informace

Top