Hodnocení produktu

125 Recenze
PŘIDAT RECENZI
  • MobileTrans - dokud ji nepoužiješ, nikdy si uvědomil, jak moc ho potřebuješ! Další informace >>

    -Od PCWorld, 11/14/2013

Napište recenzi na tento produkt získat zdarma licenci >>

2015-05-13 15:30:05
Skutečně užitečný software podle Dr. Sanjay Eliška

Po použití tohoto software, jsem zjistili, že je velmi užitečné uložit všechny mé kontakty na iphone a také schopna přenést kontakty a údaje z Androidu. Určitě doporučuji.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-10 09:15:00
Super program bhupendra

Tento program mi pomohl hodně, když jsem si koupil nový telefon a neexistovala žádná možnost pro přenos messgaes a kontakty z Nokia X Android.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-10 03:43:44
velmi dobrý program podle frMartyros

Tento program je velmi užitečné, když si koupíte nový telefon

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-08 14:52:21
překlep od HENRIQUE MATOS

Dnes když jsem byl trvale mazání můj starý telefon našel následující typografické chyby v okně: trvale "EARSE" všechna DATA v paměti telefonu nelze najít nikde jinde tuto zprávu

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-08 01:19:55
Skvělý telefon coverting software v Matthew Trompf

Koupil jsem to, takže mohl přenést vše od mé mámy Samsung Galaxy S2 k její nový iPhone 6, což bylo velmi snadné.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-08 00:30:48
úžasný software podle ahsannassem

Tento program mi pomohl v přenosu mnoho souborů mezi zařízeními bez zádrhelů. Jsem spokojený zákazník a doporučit všem, kdo hledají takový program.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-05-07 00:46:15
Skvělé! Patricia

Byl s problémy při přenosu všechny moje soubory z mé poznámky 3 k vědomí, že edge a wondershare udělal trik! Stojí za každý cent!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-04-30 22:47:34
úžasný software podle ahsannassem

Tento program mi pomohl v přenosu mnoho souborů mezi zařízeními bez zádrhelů. Jsem spokojený zákazník a doporučit všem, kdo hledají takový program. Jeho nejlepší aplikace vůbec pro přenos dat mezi staré mobily do nové :) ale poslal klíč nebo registrační kód

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-04-30 22:10:03
dobrý software podle ahsannassem

To je dobrý software a běh tato nejlepší přenos dat jako tento software a stáhněte a užijte si to

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-04-29 22:46:55
Mobilní Trans podle Arbab Ahmed

Skvělý software, který usnadňuje život

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare MobileGo

One-stop řešení umožňuje spravovat celý váš mobilní životní styl vhodný. Další informace

Wondershare Dr.Fone pro iOS

Úplné řešení obnovit smazané kontakty, zprávy, fotografie, poznámky, atd od iPhone, iPad a iPod touch. Další informace

Wondershare TunesGo(Win) Nové

TunesGo se uvolní vaše hudba, dělá, co iTunes nemůže. Další informace

Top