Hodnocení produktu

125 Recenze
PŘIDAT RECENZI
  • MobileTrans - dokud ji nepoužiješ, nikdy si uvědomil, jak moc ho potřebuješ! Další informace >>

    -Od PCWorld, 11/14/2013

Napište recenzi na tento produkt získat zdarma licenci >>

2015-04-17 12:45:49
Převod z Samsung S3 galaxie na iphone 6 plus Nicola Bates

Úžasné, stresu zdarma transfer, vřele doporučuji.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-04-17 11:16:42
Přenos informací ze Samsung Galaxy S3 do iPhone 6 Plus Nicola Bates

Nelze být snazší, a napětí zdarma zkušenosti, vysoce doporučeno :-)

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-03-26 22:43:36
Vůbec nejlepší aplikace podle berana

Jeho nejlepší aplikace vůbec pro přenos dat mezi staré mobily do nové :)

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-03-05 04:50:47
Spořič podle Pedro

Displej telefonu nokia 300 přestat pracovat a já jsem potřeboval převést všechny mé kontakty na android. Zachránila mě.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-02-28 07:06:20
Vynikající Program podle CJ

Tento program mi pomohl v přenosu mnoho souborů mezi zařízeními bez zádrhelů. Jsem spokojený zákazník a doporučit všem, kdo hledají takový program.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-02-20 23:57:24
skvělý software podle quentin

To je skvělý software jsem viděl až teď

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-02-05 20:26:38
Skvělá aplikace! Jen to, co jsem potřeboval. podle brian

Skvělá aplikace! Jen to, co jsem potřeboval převést z mé staré droid 4 do nového telefonu.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-02-04 12:16:24
Wondershare MobileTrans od Stephane

Já jsem odborník v oblasti IT a tento software zachránil život, velmi snadné a jednoduché, bez stresu, jsem velmi licenčního tohoto nástroje.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-01-23 18:08:36
Nádherné Wondershare! od Nars

Krásné Wondershare!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-01-23 17:45:54
WonderTrans podle ZK

To je jeden z jeho krále nástroje dostupné na trhu, který je mobilní kontakty pro jiné

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare MobileGo

One-stop řešení umožňuje spravovat celý váš mobilní životní styl vhodný. Další informace

Wondershare Dr.Fone pro iOS

Úplné řešení obnovit smazané kontakty, zprávy, fotografie, poznámky, atd od iPhone, iPad a iPod touch. Další informace

Wondershare TunesGo(Win) Nové

TunesGo se uvolní vaše hudba, dělá, co iTunes nemůže. Další informace

Top