Hodnocení produktu

125 Recenze
PŘIDAT RECENZI
  • MobileTrans - dokud ji nepoužiješ, nikdy si uvědomil, jak moc ho potřebuješ! Další informace >>

    -Od PCWorld, 11/14/2013

Napište recenzi na tento produkt získat zdarma licenci >>

2015-01-20 19:51:27
Vynikající! podle Brayden Cracknell

Výrobek je skvělý! Snadné přenést všechna data. Hledal program takhle na chvíli, a nakonec jsem to našel!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-12-19 14:10:58
Super od Edy

To je super. To je úžasné

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-12-19 14:06:09
Super od Edy

Báječný program se mi líbí

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-12-13 09:07:11
Koupit od Evženie

To má Velmi hezké

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-11-21 16:19:18
Nejlepší Transfer nástroj vůbec Květa Patel

Lze přesunout Data včetně SMS/volání protokoly z poznámky 3 k Iphone 6 Mobiletrans. To bylo snadné použití, stačí připojit dva telefony, obě byly uznány a přenos proběhl v klepnutím na tlačítko

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-11-04 23:34:07
Tak dobré!!! podle YangJinWon

velmi užitečná aplikace.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-10-30 11:50:59
Jednoduché zálohování od Enrique

Na mé Samsung galaxy s5, malý trik, aby povolení ladění USB, ale všechno ostatní bylo skvělé!!!, SD kartu a telefon byl zálohován.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-10-27 19:30:43
Kontaktů a SMS od Petr Miloš

Jsou to podnikatelé, kontaktů a SMS jsou nejdůležitější věci pro mě, a tato měkký skutečně pomoci mne ven s ním ji velmi snadno přenést

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-10-18 19:45:12
Dělá přesně to, co slibuje Melissa

Přenést všechny moje kontakty a textové zprávy z mého starého na nový android telefon jen pár kliknutí. Velmi uživatelsky přívětivý, i pro začínající uživatele. Také jsem použil pro přenos všeho od mé matky starého telefonu na nový, a ona byla radost. Velmi stojí za nákup, doporučuji tento program plně souhlasím.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-10-17 06:15:09
Skvělý produkt! musí koupit podle Kailash Kelkar

Tento produkt je úžasné už jen jeden problém s mým iPhone předávající mouchy a údaje nyní tento software dělal to tak mnohem jednodušší a nejen že to synchronizuje sms příliš a přenos telefonu se nikdy nebylo jednodušší...

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare MobileGo

One-stop řešení umožňuje spravovat celý váš mobilní životní styl vhodný. Další informace

Wondershare Dr.Fone pro iOS

Úplné řešení obnovit smazané kontakty, zprávy, fotografie, poznámky, atd od iPhone, iPad a iPod touch. Další informace

Wondershare TunesGo(Win) Nové

TunesGo se uvolní vaše hudba, dělá, co iTunes nemůže. Další informace

Top