Hodnocení produktu

125 Recenze
PŘIDAT RECENZI
  • MobileTrans - dokud ji nepoužiješ, nikdy si uvědomil, jak moc ho potřebuješ! Další informace >>

    -Od PCWorld, 11/14/2013

Napište recenzi na tento produkt získat zdarma licenci >>

2014-10-04 11:52:56
WONDERfaire Nico.

Když jsem si koupil nový telefon android jediné, co mi vadilo bylo, jak se mají data z mého starého telefonu do nového, jsem hledal na internetu pro způsoby, jak to udělat, ale ne bez zakořenění vymyslet. pak jsem četl o mobileTrans; Jaké nádherné softwarové rozhraní snadné a rychlé zpracování jsem byl schopen přenášet data v žádném okamžiku. Miluji tento produkt.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-09-23 22:12:26
MobileTrans nejlepší produkt za co nejnižší cenu od Petr Vallecha

Když jsem si koupil nový telefon android jediné, co mi vadilo bylo, jak se mají data z mého starého telefonu do nového, jsem hledal na internetu pro způsoby, jak to udělat, ale ne bez zakořenění vymyslet. pak jsem četl o mobileTrans; Jaké nádherné softwarové rozhraní snadné a rychlé zpracování jsem byl schopen přenášet data v žádném okamžiku. Miluji tento produkt.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-09-23 13:12:37
MobileTrans Kevin

To je skvělá aplikace... velmi snadno použitelný a efektivní

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-09-11 10:48:19
Vynikající Yvonne

Rád že bych věděl o tom dříve. Ztratil všechny mé kontakty na předchozím telefonu skvělé mít klid.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-09-10 17:39:28
Skvělé app podle Lourdes

Díky, musím zálohovat všechna data

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-08-29 02:46:30
Super aplikace podle Vijaysingh Rajput

Nevím jak, ale vás kluci reslly super s vývojem tohoto app super app vole. Odjíždím z android do symbian, tak jsem právě přišel na, googled vás a opět zde je WONDErguys láska klobouky offf.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-08-16 15:40:30
Účinnost podle Waleed Raza

Divím se, že takové přípravky existují, které mohou usnadnit uživatelům natolik. Vynikající práce!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-08-16 02:01:52
Super aplikace od Miss Adni

Tento software umožňuje abych trvale odstranit data! :)

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-08-13 10:57:03
mobilní trans je skvělá podle Daniela

To je skvělý produkt, ale stále ještě nevyužil... Zkontroloval jsem Recenze po celém internetu a im hledět až k mít šanci také používají tento produkt

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-08-12 01:57:57
Snadné zálohování a obnovení podle Jana

Používání produktu je eaasy zálohování a obnovení dat.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare MobileGo

One-stop řešení umožňuje spravovat celý váš mobilní životní styl vhodný. Další informace

Wondershare Dr.Fone pro iOS

Úplné řešení obnovit smazané kontakty, zprávy, fotografie, poznámky, atd od iPhone, iPad a iPod touch. Další informace

Wondershare TunesGo(Win) Nové

TunesGo se uvolní vaše hudba, dělá, co iTunes nemůže. Další informace

Top