Hodnocení produktu

125 Recenze
PŘIDAT RECENZI
  • MobileTrans - dokud ji nepoužiješ, nikdy si uvědomil, jak moc ho potřebuješ! Další informace >>

    -Od PCWorld, 11/14/2013

Napište recenzi na tento produkt získat zdarma licenci >>

2014-08-11 08:21:40
pěkný software podle hari Libor

Líbí se mi tento software

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-08-10 14:58:16
Použití pro Nexus 4 Brandon m

Potřeboval to zálohovat můj Nexus 4 před opravou. Dělá trik!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-08-03 16:09:20
Co vy na to? od Paul Hodgson

To je brilantní; Já jsem Android chlap, ale žít v domě iPhone se zdá! Prošel frustrace objevování, poté, co jsem si koupil Office 2013 (upgrade z Office 2010), že již neexistuje přímé propojení do mého Gmail; jak nepříjemné je, že? Takže když něco najdu povolení jako je tato, která funguje napříč platformami, to je jako Sluneční paprsek. Již používám MobileGo - další skvělý produkt pro efektivní účinnost - a tohle je ne nasnadě.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-08-03 01:04:14
Super podle prasanth.katakam

jeho jednoduché převést staré samsung kontakty na moto G

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-08-02 08:44:23
Uzitecna podle Ivana

velmi snadné použití a Uzitecna

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-08-01 15:47:37
nejlepší aplikace pro transfer dat od ali

absolutně milovat a doporučit pro všechny, to je nejlepší aplikace, kdy vytvořil pro přenos dat z jednoho mobilního telefonu Jo na to podporuje android symbian a ios jen líbí

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-07-28 10:56:57
wow! přenos dat pouze jedním kliknutím. podle Michaela Shah

Velmi nadějná aplikace, která funguje velmi rychle a je to bezpečné, jeho snadné používání a mají velmi přehledné uživatelské rozhraní.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-07-14 13:09:48
Osvěžující změna. biskup Michael

Metody přenosu kontakty z iphone do Galaxie je mnoho a většina jsou k dispozici na lince. Většinou vyžadují více kopií, zálohování, obnovení a hromadu dalších procesů. Tento kus lesk vyžaduje jen dva telefony připojit přes USB a je to. Nic víc říct, je to perfektní odpověď.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-07-14 01:23:30
Wondershare mobilní trans saleigh Smith

Krásný kousek softwaru. Tento produkt jsem čekala na dlouhou dobu. jednoduše snadno ovladatelný. Bude recoomend to nikomu

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-06-26 02:05:26
Nejúžasnější programem telefon pro přenos, použil jsem i podle Guan Loo

program je uživatelsky přívětivý a můžete dělat vše, jen několika kliknutími.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare MobileGo

One-stop řešení umožňuje spravovat celý váš mobilní životní styl vhodný. Další informace

Wondershare Dr.Fone pro iOS

Úplné řešení obnovit smazané kontakty, zprávy, fotografie, poznámky, atd od iPhone, iPad a iPod touch. Další informace

Wondershare TunesGo(Win) Nové

TunesGo se uvolní vaše hudba, dělá, co iTunes nemůže. Další informace

Top