Hodnocení produktu

125 Recenze
PŘIDAT RECENZI
  • MobileTrans - dokud ji nepoužiješ, nikdy si uvědomil, jak moc ho potřebuješ! Další informace >>

    -Od PCWorld, 11/14/2013

Napište recenzi na tento produkt získat zdarma licenci >>

2014-06-21 15:54:55
Wondershare MobileTrans Ko tar

Líbí se mi moc všechny výrobky Wondershare.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-06-19 04:41:25
skvělý software Jose

Snažil se zkušební verzi tohoto softwaru a našel to úžasné a to ve skutečnosti funguje s IOS a android.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-06-18 07:17:13
Velmi příjemný app výborně Wondershare! podle Jared

Funguje to jako sen, zachránce života na mnoha příležitostech...

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-06-12 06:46:06
Uzitecna Max

je vynikající aplikace, která dělá to, co slibuje, rychlý a bezpečný. Je také pracuje na čínské telefony neznámé značky. Jestliže potřebujete spravovat více relací pro kopii dat je naprosto doporučitelné koupit tento software

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-06-06 06:24:00
Wondershare MobileTrans Recenze od dina mohamed hassan

velmi dobrá app

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-06-01 07:49:32
A konečně software pro zálohování a přenos dat mobilní telefon bezpečně Ashley r

Po použití tohoto softwaru k mobilu zálohování dat a je schopen přenést do tohoto mobilního telefonu a další je skvělá

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-05-31 20:42:03
funguje dobře podle Thiago

Perfektní... opravdu dobrý

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-05-29 13:04:13
úžasné od stuart crawford

je to takový úžasný produkt umožňuje přenášet všechna vaše data s lehkostí!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-05-27 12:18:42
vynikající Anto Plavy

práce v nádhernou... těšil app

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2014-05-27 05:48:51
Dělá to, co říká od J

Konfigurační návod by mohl být jasnější, ale kdysi spojoval MobileTrans se, co to řekl, že by to - s jedním klepnutím. Nejdůležitější je zapnout USB ladění na obou telefonech - produkt won\'t práce bez nich. Don\'t zaměnitelný s USB uvazování, které se liší. V závislosti na množství dat, které máte na starého telefonu by trvalo chvíli pohybovat, ale na mé telefony převést vše přesně a jen jsem se musel převést jednou. Líbí se mi zejména funkce Vymazat pro nový telefon (to zajišťuje jste don\, kterou 't Zdvojnásobte své kontakty například). Koupil jsem plnou verzi, jak jsem chtěl záložní schopnosti do budoucna. Celkově dobrý produkt, ale buďte připraveni strávit trochu úsilí konfigurovat své telefony. Si FAQ\ by mohlo být jasnější, ale stále užitečné.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
< Předchozí 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare MobileGo

One-stop řešení umožňuje spravovat celý váš mobilní životní styl vhodný. Další informace

Wondershare Dr.Fone pro iOS

Úplné řešení obnovit smazané kontakty, zprávy, fotografie, poznámky, atd od iPhone, iPad a iPod touch. Další informace

Wondershare TunesGo(Win) Nové

TunesGo se uvolní vaše hudba, dělá, co iTunes nemůže. Další informace

Top