Hodnocení produktu

125 Recenze
PŘIDAT RECENZI
  • MobileTrans - dokud ji nepoužiješ, nikdy si uvědomil, jak moc ho potřebuješ! Další informace >>

    -Od PCWorld, 11/14/2013

Napište recenzi na tento produkt získat zdarma licenci >>

2015-10-11 01:37:26
Vynikající produkt podle Matt

Když má rodina swap kolem telefonů to dělal práci bez námahy prohození kontaktní kolem 3 různých telefonů v různých osoustavy! Skvělý program.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-10-03 04:40:28
Mobiletrans Muhammad Luqman

Tento velice užitečný software pro přenos dat z mobilních mobilní.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-09-28 13:53:56
Neuvěřitelné podle Ben

Dovolil mi všechny mé voicemails stěhovat do nového telefonu! Děs.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-09-16 00:38:32
Jeho pravda, všechny Dee Taylor

Nebudete si uvědomit, jak užitečné to je, dokud nebudeš v bind 4REALLLL!!!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-09-11 23:53:40
Samsung karta 2 podle Tripathy Vlach

je to velmi snadné použití a úžasné app

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-09-09 23:30:06
Vynikající produkt od Dennis

To bylo opravdu velké a snadno použitelný produkt. Mě zachránil spoustu času.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-09-04 01:04:55
Wondershare MobileTrans Recenze podle Tyson Otterstein

Děs

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-08-02 16:31:20
Uzitecna podle Qadeer Ahmed

Milý tým, jste žít Spasitele pro mě protože vykašlete, unavený a strach, jak udržovat záložní mobilních dat, v případě jakékoli nehody se děje, ale díky týmu členové, kteří již dobře proveditelné app ji používat.

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-07-31 22:31:02
Je to není dokonalé, ale to je zatraceně blízko podle Terence

Tváří v tvář přenosu z HTC Galaxy Poznámka 2, bit kulku a software zakoupili. Dobrá volba, co řeknu. Postaven v vizuální vodítka (společně sledovat obrazovku na mobilu) snadná instalace docela. Přenos dat proběhla bez zádrhelů, jo, dobře vynaložené peníze!

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
2015-07-27 14:42:18
Obraťte se na přenos od Patti

Pracoval celek! Dík

Pomohlo vám toto hodnocení?

Ano 0 bod 0
Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další

PROČ ZVOLIT WONDERSHARE?

ZAJISTIT

Vaše soukromí a chrání vaše finanční a osobní údaje úplné šifrování a ochranu rozšířené podvody.

PODPORA 24/7

Znalý zástupci vám k dispozici prostřednictvím instant live chat-kdykoliv během dne nebo v noci.

-ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Vyzkoušejte před zakoupením s bezplatnou zkušební verzi – a dokonce i po nákupu, stále seš od 30-ti denní záruka.

WONDERHSARE Doporučené produkty

Wondershare MobileGo

One-stop řešení umožňuje spravovat celý váš mobilní životní styl vhodný. Další informace

Wondershare Dr.Fone pro iOS

Úplné řešení obnovit smazané kontakty, zprávy, fotografie, poznámky, atd od iPhone, iPad a iPod touch. Další informace

Wondershare TunesGo(Win) Nové

TunesGo se uvolní vaše hudba, dělá, co iTunes nemůže. Další informace

Top